вівторок, 31 березня 2015 р.

В рамках Проекту «Енергоефективні школи»

24 березня 2015 року в місті Павлоград в рамках Проекту «Енергоефективні школи» у загальноосвітніх навчальних закладах України і Програми соціального  партнерства ДТЕК відбувся семінар на тему: «Енергетичний аудит будівлі школи – запорука підвищення енергоефективності та комфорту».

         Семінар за планом дуже насичений і змістовний. В роботі семінару були задіяні Вікторія Гриб, керівник Департаменту зі сталого розвитку ДТЕК, Олена Шеліманова, технічний спеціаліст, викладач – тренер Проекту ДТЕК «Енергоефективні  школи», ВБО Інститут місцевого розвитку, к.т.н., доцент, Степан Маков’як, старший консультант з інвестицій  та бізнес-планування, ВБО Інститут місцевого розвитку, Роман Федорченко, керівник проектної групи з енергоефективності ДТЕК, учасники Другої хвилі Проекту, представники Павлоградської міської ради і багато колег з Дніпропетровська, Павлограда, Богданівки, Добропілля, Енергодару тощо.
         Вразила особлива атмосфера семінару: організованість, надзвичайна обізнаність у справі, яку роблять, щирість, гостинність і  доброзичливість, бажання допомогти.

         Що винесла з семінару. Проект дуже актуальний і конче потрібний, безумовно корисний і цікавий для всіх його активних учасників і пасивних спостерігачів теж.
         Що вирішила. Успішно завершити роботу в Проекті Третьої хвилі і не зупинятися на досягнутому. Буду, при підтримці небайдужих колег і учнів, продовжувати втілювати в життя гімназії отримані знання й досвід, намагатимуся донести до кожного гімназиста, кожної учнівської родини, до мешканців міста результати проведеної роботи, плани на майбутнє щодо підвищення енергоефективності не тільки в окремо взятій будівлі гімназії, а й у місті в цілому.
         Зберігати, економити, примножувати, покращувати – це ознаки справжніх господарів. Настав час діяти.


Ваша В.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар